Webbdo – bra webbhotell för dem som har krav

webbdoWebbhotellet Webbdo är ett snabbväxande webbhotell som sedan starten år 2009 visat på att de är en trygg leverantör av webbhotelltjänster. Webbdos Linuxbaserade servrar, som är utrustade med den senaste tekniken, har visat sig vara både pålitliga och snabba vilket är viktigt för de privatpersoner och företag som driver egna hemsidor eller bloggar.

Webbdo har ett flertal paket i olika prisklasser att välja mellan med olika konfigurationer som ska räcka långt för de som driver hemsida. Är man i behov av extra kraft inom något område finns det även möjlighet att själv komponera ett eget paket där man kan lägga fokus på de delar man önskar ha mer kraft av.

Webbdo Silver
Detta paket är det enklaste och billigaste, kostar 29 kronor per månad, men har tillräckligt med utrymme för att driva en vanlig hemsida eller en blogg. Man får 300 Mb utrymme för sin hemsida och hela 10 Gb trafik per månad.

Webbdo Guld
Detta paket, som kostar 49 kronor per månad, vänder sig till de privatpersoner eller företag som önskar med utrymme för sin hemsida. Med hela 900 Mb diskutrymme finns det även plats att dela dokument eller bilder med sina besökare. Trafikmängden uppgår för detta paket till hela 21 Gb trafik per månad. Med detta paket kan man även koppa flera domäner till sitt konto. När man tecknar ett års abonnemang får man hyran för en månad webbhotell kostnadsfritt.

Webbdo Diamant
För bara 69 kronor per månad får man ett mycket kraftfullt paket där man kan driva flera olika sajter. Utrymmet är 1700 Mb och totalt 35 Gb trafik per månad. Detta paket är ett av de kraftfullaste man kan finna på marknaden idag, till detta låga pris, och man får dessutom 3 månader fritt webbhotell när man tecknar 1 års abonnemang.

I samtliga paket ingår förstås alltid maximal prestanda, toppklassig service och ypperliga administratörsverktyg för enkel administration av sin hemsida. Abonnemangen tecknas årsvis, startavgiften är 149 kronor, och ett domännamn ingår i priset.

Läs mer om Webbdo och beställ >>

Leave a Reply